Tarinoiden puisto

Pro lastenkirjallisuus - Pro barnlitteraturen ry järjesti elämyksellisen lastenkirjallisuustapahtuman Virka Galleriassa Helsingin kaupungintalolla 5.11.2014-1.2.2015


JÄTTISUOSIO:  Pro lastenkirjallisuus - Pro barnlitteraturen ry:n lastenkirjallisuustapahtuma, Virka Galleriassa Helsingin kaupungintalolla, on sulkeutunut. Tiensä 5.11. avattuun puistoon löysi kolmen kuukauden aikana lähes 
54 000 kävijää!  

ANNA PALAUTETTA:  vielä voi lähettää kommentteja ja kertoa kokemuksia Tarinoiden puiston Facebookissa tai lähettämällä meiliä osoitteeseen tarinoidenpuisto@gmail.com. 

Näyttelyineen ja ohjelmineen Tarinoiden puisto oli kaikkien aikojen suurin suomalainen lastenkirjallisuustapahtuma. Kuvitusnäyttelyssä oli mukana lähes 40 nykykuvittajaa sekä kaksi klassikkokuvittajaa, Maija Karma ja Maija-Kaarina Nenonen. Esillä olivat myös kuvitusten lähdekirjat, joista on luettelo tämän sivun yläosassa Tarinoiden puisto -otsikon alla. Lisäksi luettavana oli satoja muita lastenkirjoja, omana osastonaan Helsinki-kirjat, joista löydät luettelon yläkuvakkeen alta. 

Tarinoiden puiston pääasiallisena kohderyhmänä olivat lapsiperheet sekä päiväkoti- ja kouluryhmät. Ohjelmaa oli myös ammattikasvattajille. Näyttely oli kaksikielinen, ja näyttelyyn ja tapahtumiin oli vapaa pääsy. Tarinoiden puiston suojelija on näyttelijä Elina Salo.
 
Tapahtuman visuaalisesta suunnittelusta vastasivat kuvittaja Sari Airola, arkkitehti Eymen Homsi  ja lavastussuunnittelija Sattva-Hanna Toiviainen sekä graafikko Anja Reponen. Sisällön suunnittelusta vastasivat puheenjohtaja Maija Karjalainen, tuottaja Laura Rautkallio-Salminen, kirjailija Tuula Korolainen, FM Tytti Tuunanen, Satupäivän tuottaja Iida Turpeinen ja tuottaja Sanna Kangasluoma. 


Lisätiedot ja tiedustelut:

tarinoidenpuisto(at)gmail.com Seuraa Tarinoiden puistoa facebookissa


På svenska